Lakka Kivitalo

Lakka Kivitalo, näyttävä interiööri

Lakka kivitalot rakennetaan kestävistä ja energiataloudellisista EKO-harkoista. Rakenteeksi voidaan valita, joko muurattava EKO-350 grafit (u-arvo 0.16) tai jälkivalettava energiakivi EKO+400 grafit (u-arvo 0.14).

Energiatehokas EKO+ kivirakenne

EKO+ harkot ladotaan juoksevan asennuslaastin avulla, joka annostellaan ulkokuoren raudoitusuraan. Rakenteen sisäkuori valetaan ladonnan jälkeen betonimassalla. Edistyksellisen rakenteensa ansiosta jälkivalussa saavutetaan yli 40 %:n säästö verrattuna tavanomaisiin valuharkkorakenteisiin. Seinärakenteessa yhdistyy erinomainen lämmöneristävyys, tiiveys ja massiivisuus.

17 kivitalomallia

Lakka kivitalojen mallisto on läpileikkaus erityylisistä ja -kokoisista omakotitaloista. Talomallistosta löytyy yksi- ja kaksikerroksisia taloja, joissa on huomioitu koko perheen tarpeet. Lisäksi mallistosta löytyvät kivirakenteiset vapaa-ajan asunnot.

EKO-seinärakenne antaa mahdollisuuden myös yksilöllisiin ratkaisuihin, mm. vapaat kädet huonekorkeuden valintaan, ikkunoiden sijoitteluun sekä näyttäviin yksityiskohtiin.
Yleisin Lakka kivitalo toteutetaan asiakkaalle laadittujen yksilöllisten piirustusten pohjalta. Näiden perusteella teemme yksilöllisen tarjouksen asiakkaan toiveiden mukaan.

Lakka Kivitalo

Lakka kivitalopaketti

Lakka materiaalitoimitukseen sisältyy ulko- ja sisäseinien kivirakenteet kiinnitystarvikkeineen sekä välipohjat ontelolaatoista. Kivirakenteiden lisäksi toimitukseen voidaan sisällyttää kattorakenteet, ovet ja ikkunat, vesikate, yläpohjan eristeet, hormit ja sisäportaat.  Lakka-tuoteperheestä löytyvät myös seinä- ja lattiatasoitteet, laatoituslaastit, vesieristeet ja myös pihakivet sekä muut kiviainespohjaiset rakennusmateriaalit.

Lakka Kivitalo ja palvelut

Kokonaisvaltaisen palvelun saaminen yhdestä paikasta on omakotirakentajalle tärkeää. Lakka Kivitalon edustajaverkoston kautta saa tarviketoimituksen lisäksi myös tarvittaessa urakoitsijapalveluita. Yhä useammin Lakka kivitaloihin kuuluu myös arkkitehti- ja rakennesuunnittelupalvelut, jolloin suunnitelmien yhteensopivuus takaa onnistuneen lopputuloksen.

Lisätietoja ja lähimmän edustajan löydät www.lakkakivitalot.fi

Lakka logo