Luja-kivitalo

Luja Kivitalo Luja Kivitalo
Luja Kivitalo, Talo Helmi Luja Kivitalo, Talo Helmi

Luja-kivitalon hankinta lähtee liikkeelle asiantuntevan, palvelevan myyjämme, Luja-kivitalomestarin avustuksella.
Mikäli Luja-kivitalomalliston ratkaisuista ei löytyisi täysin tarpeita vastaavaa talomallia, Luja-kivitalomestarilta voi tilata paikallisilta yhteistyökumppaneilta täydellisen suunnittelupalvelupaketin luonnossuunnittelusta aina rakennuslupakuviin asti.

Onpa suunnittelun tuloksena yksilöllinen, unelmien linna tai valmiin talomallistomme pohjalta toteutettava ratkaisu, laajasta Luja-kivitalojen tuotevalikoimasta löytyy kivitalorakentajan toiveet täyttävä rakenneratkaisu niin energiaa säästävään passiivitaloon kuin kustannustehokkaisiin, normien mukaisiin ratkaisuihin – rakentajan budjetin mukaan. Luja-kivisydän tuoteratkaisu on markkinoiden helpoin ja nopein tapa rakentaa kivitalo. Asennus tapahtuu suurelementtien osalta Lujan toimesta täsmällisesti ja ammattitaidolla. Rakentaminen on mahdollista ja kustannustehokasta ympäri vuoden. Luja-valuharkkoratkaisu mahdollistaa nopean työmaan etenemisen ilman erillistä muurausta ennen valamista. Luja- kevytsoraharkkoratkaisu valmiina muurausjärjestelmänä mahdollistaa puolestaan yksilöllisten ratkaisujen toteuttamisen perinteisellä muurausmenetelmällä.

Rakentamisen eri vaiheissa Luja-kivitalomestareiden yhteistyökumppaneita ovat arkkitehdit, rakennesuunnittelijat, maarakennusurakoitsijat,  LVIS-suunnittelijat ja -urakoitsijat, koulutetut rungon pystytys- ja muurausurakoitsijat sekä kivitalojen pinnoittajat. 

Luja Kivitalo, Kivisydän Luja Kivitalo, Kivisydän


Luja-kivitalo on energiatehokas

Luja haluaa osaltaan olla mukana rakentamassa parempaa huomista myös tuleville polville. Energiatehokkuus ja kestävän kehityksen periaatteet ovat jo vuosia olleet olennainen osa Luja-kivitalon filosofiaa. Lujan tuotevalikoimasta löytyvätkin energiatehokkaimmat, saatavissa olevat kevytsoraeriste- ja betonivaluharkkotuotteet. Muurattavalla MEH-380 Ultra -harkolla saavutetaan U-arvo: 0,15. Ladottavan ME-400 -valuharkon paksu eristevahvuus (220mm) tuottaa U-arvon 0,16.

Rakennus on kuitenkin aina kokonaisuus. Seinärakenteiden lisäksi, Luja-kivitalo kiinnittää energiatehokkuusratkaisuissaan erityistä huomiota myös muiden, tuotetoimitukseen sisältyvien rakenteiden kuten ikkuna- ja oviyhteistyökumppanuuksien energiatehokkaisiin tuoteratkaisuihin sekä uusiin innovaatioihin. Kantavana ajatuksena ja tavoitteena on eri osien paras mahdollinen yhteensopivuus ja mahdollisimman alhainen kokonaisenergiankulutus.

Luja kivitalo sisä

Luja-kivitalon toimitussisältö 

Varsinaisten ulkoseinäharkkojen lisäksi Luja-kivitalo toimitukseen sisältyvät mm. anturaharkot perustuksiin, ontelolaatat ala- ja välipohjiin, väliseinäratkaisut, muuraustarvikkeet, yläpohjarakenteiden ristikot ja eristeet sekä vesikate. Ikkuna- ja ovitoimittajamme on Skaala jonka valikoimasta löytyy mm. huurtumaton Frost Free-tuoteratkaisu. Lujabetoni Oy:n valmisbetonitehtaiden verkoston kautta pystymme tarjoamaan Luja-kivitaloasiakkaalle muutkin rakentamisessa tarvittavat valmisbetonit sekä myös pihakivet.


Lisätietoja Luja-kivitaloista www.lujakivitalo.fi